مناقشة رسائل الماجستير بالكلية العلوم PDF طباعة البريد الإلكتروني

قد تم مناقشة رسائل الماجستير بالكلية التالية :

Study of some interference on elimination of lead and cadmium cations from aqueous solution by Medicago Sativa (Alfalfa) Roots.

2-      تم مناقشة رسالة  ماجستير للطالبة رقية الساعدي عبدالله النايض بكلية العلوم قسم الكيمياء بقاعة الدراسات العليا بتاريخ8/7/2014. تحت عنوان " توصيف الديناميكا الحرارية والكيميائية الحركية للحموضة الفائقة للجزيئات المتناهية الصغر المحمولة"

Thermodynamic and chemical kinetic characterization for the supper activity of supported nano-particles

Selective catalysis for the mixed metals hydroxides nano-particles as environmental demands

Characterization the interaction behavior for selective elimination of the miscellaneous heavy metal cations using native and carbonized plant